RUANG PENGIKLANAN

HANYA RM10 UNTUK LANGGANAN (1) BULAN!! MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

Selasa, 1 Januari 2013

(Video) Anwar kata pemandu teksi tak guna

Mana - mana pemandu teksi yang sokong Barisan Nasional tak guna!! hehhehe bukan Anwar kata pemandu teksi tak guna. Yang sokong Barisan Nasional. Aku ulang yang sokong Barisan Nasional.

Dapat empat biji tayar dah selesai semua masalah sedangkan kehidupan pemandu teksi dibelenggu dengan permit syarikat yang sangat membebankan. boleh rujuk isu berkaitan kat Fakta Kes Tentang Pemandu Teksi yang sengsara di bawah kroni UMNO-BN?

Barisan Nasional macam biasa mana peduli, nak kayakan kroni. jom tonton video Anwar kata pemandu teksi tak guna. Sebelum tu, mohon pembaca like "pakatan rakyat supporters" dan bagi yang belum tau kenapa page pen buruk online lenyap boleh rujuk (sini)

#mohon like "pakatan rakyat supporters untuk sokongan




p/s: apa komen korang tentang isu permit teksi ni?




0 respon:

Catat Ulasan

~PELUANG TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA:

borang untuk tukar link

~ dapatkan auto update via email anda

langgan artikel terkini pen buruk online ™

KONGSILAH ...

Artikel Terbaru