Jumaat, 28 Disember 2012

Gegar: Facebook Najib kena hack

Sorry guys, bukan fb Najib, tapi sebenarnya akaun fb aku, habis semua friend, page like dah tak boleh bukak, apapun tak dapat diselamatkan lagi .. tak tau kena hack atau accident.. adoi..

Jadi aku nak minta tolong sangat-sangat kat korang ;

add aku balik sebagai friend korang kat fb baru aku :

klik untuk add sebagai friend

dan like page baru aku :



pakatan rakyat supporters

Kepada kengkawan yang like page penburukonline, aku say sorry sebab dah tak boleh manage page tu. Jasa korang semua aku ucap billion terima kasih ..

p/s: kalau korang admin group boleh juga add aku ye..

LAWAN TETAP LAWAN! ASAL BUKAN UMNO!!





RUANG PENGIKLANAN MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

IKLAN TEKS IKLAN TEKS IKLAN TEKS IKLAN TEKS IKLAN TEKS

0 respon: