Ahad, 21 Januari 2018

Hadi nak jadi PM?

“(Mereka menganggap) undi parti yang mana pun, nasib negara tetap sama. Ini adalah satu tanggapan yang salah,” tegasnya.

Sementara itu, ketika berucap pada himpunan tersebut, Hadi meluahkan kekecewaannya apabila mengetahui sebahagian besar belia Malaysia yang tidak mahu mengundi pada pilihan raya umum akan datang.

“Malangnya hari ini, ramai umat Islam dan anak-anak muda menganggap mengundi dalam pilihan raya tidak penting. Tidak mahu mendaftar dan tidak mahu mengundi.

“(Mereka menganggap) undi parti yang mana pun, nasib negara tetap sama. Ini adalah satu tanggapan yang salah,” tegasnya.

Hadi menjelaskan, tanggungjawab mengundi ketika pilihan raya berlangsung adalah tanggungjawab yang wajib ditunaikan oleh umat Islam kerana mereka perlu memilih pemimpin yang akan memimpin kerajaan negeri dan negara.

Hahahaha Hadi oh Hadi. bila hang jadi pemimpin, apa jadi dengan kes 1MDB. hang buat berkecuali. apa punya cakap tak srupa bikin.

RUANG PENGIKLANAN

MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

WUJUDKAN SUASANA ISLAMIC RUMAH ANDA DENGAN ALUNAN AZAN, ZIKIR DAN BACAAN AYAT ALQURAN. POST LAJU + GIFT PERCUMA IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI

0 respon: