RUANG PENGIKLANAN

HANYA RM10 UNTUK LANGGANAN (1) BULAN!! MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI
  • SmartTonePlus.com
  • ~ RAHSIA BAGAIMANA SISTEM KAMI DAPAT MEMBANTU ANDA CIPTA INCOME SETIAP BULAN KINI TERBONGKAR. KLIK SEGERA!!
  • ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
  • ~Free Pos laju & Free Gift. Penghantaran Segera!
  • iklan 6
  • - letakkan iklan anda serendah RM10 sahaja
  • iklan 7
  • - letakkan iklan anda serendah RM10 sahaja

Ahad, 9 Jun 2013

Panas Anwar dikatakan menghidap AIDS dan semakin teruk!

Aku teruja bila PDRM memantau rapat laman-laman media social seperti facebook, blog dan twitter.

Aku juga nak kongsikan artikel berunsur FITNAH dari blog pro UMNO yang aku rasa pihak polis juga turut memantaunya. Itu sekadar anggapan positif dari aku. Tapi kalau pihak polis memantau artikel sebelah pembangkang sahaja itu wallahualam. Kita ambil sikap terbuka danpositif. Harap-harap polis profesional.

Ini cerita tentang tuduhan blogger - blogger pro UMNO-BN yang mengaitkan Anwar dengan HIV AIDS. Itu memang cerita lama tapi digemburkan kembali;

Beberapa hari ini,isu Anwar dijangkiti HIV kembali diperkatakan oleh beberapa media sosial apabila ramai yang menegur wajahnya yang semakin cengkung dan ‘hitam’.Sebelum ini kisah Anwar mengambil ‘cocktail drugs’ yang dikatakan mampu melambatkan kesan HIV pernah didedahkan oleh beberapa blog.Ubat tersebut dikatakan berharga sehingga ribuan ringgit sebiji dan perlu dimakan setiap hari bagi memastikan tubuh tidak terkesan dengan kuman HIV.Namun,kisah tersebut tidak begitu diperbesarkan memandangkan tiada siapa yang boleh mengemukakan bukti.Ini kerana,tidak seperti Anwar yang gemar menuduh tanpa bukti,pihak BN lebih mengambil berat soal ‘bukti’ dalam memperkatakan keburukan pembangkang.Justeru,kisah Anwar dijangkiti HIV ini menjadi hambar dan tawar.Oleh itu, ramai yang tertanya-tanya,jika tidak sakit,kenapa wajah Anwar nampak begitu ‘terganggu’ ??? Kenapa tiada cahaya diwajahnya seperti wajah Datuk Seri Najib mahupun Tun Mahathir yang jauh lebih tua lagi ???

Jelas,di wajah Anwar terpacar jiwa yang kacau,minda yang bercelaru serta tubuh yang lesu.Seolah-olah sesuatu sedang memakan tubuhnya dari dalam,sehingga tiada lagi rasa bersalah,rendah diri atau kejujuran.Yang tinggal di wajah Anwar hanyalah kerakusan dek cita-cita yang tidak pernah padam.Renungan matanya dalam dan kelam,tanpa sedikit pun ketenangan.Anwar seolah-olah sedang menjadi mayat hidup,mereput dan membusuk dari dalam secara perlahan-lahan.Kita tahu bahawa Anwar takutkan tiga perkara di dalam dunia ini iaitu :

i.rayuan kes liwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan
ii.isu pencerobohan kumpulan pengganas Kiram di Lahad Datu,Sabah
iii.pendedahan Nallakaruppan berhubung aktiviti seks beliau yang bakal ‘menelanjangkan’ Shamsidar

Ketakutan ini pasti mengganggu tidur Anwar.Jika ini benar,maka isu pencerobohan Lahad Datu pastilah yang paling ditakutinya kerana ia bukan lagi isu peribadi,tetapi isu yang melibatkan dua negara.Pengkhianatan kepada negara sudah cukup besar untuk mengganggu jiwa Anwar.Tetapi apa yang lebih dahsyat dari itu ialah ia melibatkan nyawa manusia.Bukan sahaja nyawa manusia yang tidak bersalah,tetapi juga manusia yang bermain dengan ilmu hitam.Jika benar beliau merupakan dalang pencerobohan tersebut,kedua-dua pihak merupakan mangsa kerakusan Anwar untuk berkuasa.Bayangkanlah,betapa beratnya tanggungan jiwa Anwar ketika ini.

Walaubagaimanapun,tidak mustahil Anwar langsung tidak merasa terganggu dengan segala bebanan itu.Tidak mustahil Anwar adalah jenis manusia ‘sociopath’ yang tidak tahu merasa bersalah.Tidak mustahil wajah cengkung Anwar itu tidak berkait dengan apa-apa selain keletihan yang teramat sangat kerana tenggelam dalam penipuannya sendiri.Namun,tidak kira apapun penyebab wajah cengkung Anwar,ramai yang bersetuju bahawa manusia dengan jiwa yang murni tidak mungkin akan memperlihatkan wajah yang sebegitu terganggu.Justeru,hanya satu saja jawapan yang pasti mengenai teka-teki wajah Anwar iaitu,beliau bukanlah pejuang di jalan yang benar.

House PK: Terima kasih kepada Badut Rakyat untuk artikel ini. Wow! Anwar ada AIDS wei! Patut la muka dia semakin hitam dan dah nampak macam syaitan sejak kebelakangan ini...hmmmm~
House PK

Aku petik salah satu komen dari blog tersebut:

AnonymousJune 9, 2013 at 8:39 AM
Wahai kacang parpu kuah capati basi ... Gua nak tanya sikit, lu ni Islam ke (maksudnya bukan Islam pada IC sj)? Gua tau lu nak garap pupolariti kat lu punya blog ... tapi biar berpada lah! Boleh ke kita kata dan buat kesimpulan wajah jadi hitam atau badan cengkung sbg petanda symptom HIV ... atau lu ada pi buat 'medic' baru2 ni kat mana2 ... ada penemuan baru yg mcm ni ... TS Muhiyudin pun muka hitam juga ... HIV ke dia? Kalau lu ada bukti sahih dari doctor dan bawa masuk blog lu ... gua tabik respect lu habis, bro ... tapi bila main tuduh2 sekadar nak ajak orang turut serta mencarut dlm blog lu ... baik tak usah, bro parpu ... Gua bukan nak bela DSAI, kalau lu kata dekat DSN mcm ni pun, gua akan cakap serupa ... benda yg tak ada bukti dan kita cakap sesuka hati, lebih2 lagi melibatkan maruah dan harga diri orang adalah satu fitnah besar dan ... dosa fitnah itu lebih besar dari dosa membunuh ... Lu kena ingat bro, berapa hebat pun sambutan kpd blog lu, banyak ongkos lu boleh kaut pun di dunia fana ini ... ada lagi satu kehidupan menanti lu nanti ...

Kalau Anwar saman papagomo, Anwar tak mahu saman House PK?


# sila like "kami undi pakatan rakyat"




4 respon:

  1. Kang dsai saman dh tk mengaku pulag..

    BalasPadam
  2. Kalau DSAI cucuk botox boleh le dpt kulit mukA mcm tok jib,rosmah,sepoi,madey..

    BalasPadam
  3. kena saman, buat blog baru dan tak ngaku tu blog dia.

    BalasPadam
  4. Saman dato sri..jangan terima permohonan maaf..dapat duit boleh guna untuk untuk lawan lagi..duit tu jugak boleh guna untuk berjuang betulkan otak melayu melayu hutan yang bodoh bodoh ni...

    BalasPadam

~PELUANG TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA:

borang untuk tukar link

~ dapatkan auto update via email anda

langgan artikel terkini pen buruk online ™

KONGSILAH ...

Artikel Terbaru