Sabtu, 4 Mei 2013

Blog Wan Azizah digodam, dakwa video seks anaknya tidak benar

KUALA LUMPUR: Blog PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail didakwa digodam untuk memberi gambaran bahawa 'video seks' yang kononnya melibatkan anak perempuannya, Nurul Izzah Anwar, adalah tulen.

Dalam tweet yang lalu, Wan Azizah berkata bahawa blog rasmi beliau telah digodam.

Menurut Setiausaha Politik Nurul Izzah Anwar, Fahmi Fadzil, Wan Azizah memberitahunya bahawa dia tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan hari ini sama ada dalam blog atau twitter beliau.
"Saya bercakap dengan Datuk Seri dan dia berkata bahawa dia tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan hari ini. Kami masih memeriksa dan mengesahkan bahawa akaun itu telah terjejas oleh penggodam, " kata Fahmi.

video seks


Sebelum ini, dalam satu kenyataan di blog rasminya yang dipercayai digodam, Wan Azizah secara tidak langsung telah mengakui bahawa video seks naib presiden PKR Nurul, yang telah beredar selama beberapa hari, adalah tulen.

Dalam kenyataan itu, 'Wan Azizah' telah menyatakan kekecewaan beliau terhadap seorang pensyarah yang mengambil kesempatan ke atas anak sulung beliau semasa beliau muda dan mentah.

Beliau juga berkata bahawa dia dan keluarganya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang mengedarkan video itu. Akaun twitter beliau juga memaparkan tentang blogpost ini.

Sekurang-kurangnya satu salinan video seks yang dikatakan boleh didapati di matkilaupenang.blogspot.com.

Video antara lain memaparkan seorang wanita bertudung dan seorang lelaki kelihatan di dalam sebuah bilik dan berpelukan. Rakaman bagaimanapun terlalu kabur untuk mengenal pasti mana-mana pihak yang terbabit.

Berita mula diterbitkan pada: Mei 03, 2013 18:41 (MYT)~BAA


# sila like "kami undi pakatan rakyat"
RUANG PENGIKLANAN

MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI

2 respon:

lynn sweet51 berkata...

Pasti BN menang....:)

hujan94 berkata...

eyap
sokong .!