Isnin, 29 Februari 2016

Tabung Haji buat laporan polis ke atas Rafizi .. hehehehe

Lembaga Tabung Haji (TH) hari ini membuat laporan polis terhadap Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli berhubung dakwaan kononnya TH memberi jaminan korporat kepada syarikat bersekutunya, TH Heavy Engineering Berhad (THHE).

TH dalam 1 kenyataan hari ini berkata Rafizi yang juga naib presiden PKR turut diminta menamakan bank yang memberi pinjaman kepada THHE seperti yang didakwa.

"TH amat kesal dengan penyebaran dokumen melalui laman sosial secara rambang dan tuduhan tidak berasas serta berunsur fitnah.

"Dakwaan tersebut memberi impak negatif kepada TH dan akan menjejaskan kepentingan para pendepositnya, TH juga akan bekerjasama dengan pihak berkuasa bagi menjalankan siasatan secepat mungkin," kata kenyataan itu.

TH berkata laporan polis itu dibuat sebagai langkah bagi menjaga kepentingan para pendeposit dan reputasi TH sebagai sebuah institusi Islam di Malaysia. – Bernama, 28 Februari, 2016.

* FITNAH! FITNAH! FITNAH! itu je yang keluar dari mulut longkang. mana fakta dan angka untuk menafikan dakwaan Rafizi?

RUANG PENGIKLANAN

MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

WUJUDKAN SUASANA ISLAMIC RUMAH ANDA DENGAN ALUNAN AZAN, ZIKIR DAN BACAAN AYAT ALQURAN. POST LAJU + GIFT PERCUMA IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI

0 respon: