Khamis, 25 Februari 2016

adik Neelofa dakwa guru sekolah kerajaan kerja secara cincai


Gara-gara menyuarakan pendapatnya mengenai sistem persekolahan dan juga cara guru di sekolah biasa mengajar di laman Youtube, adik Neelofa, Nur Ameera telah ditegur oleh warga laman sosial.

Dalam kenyataannya di dalam video tersebut, Ameera menjelaskan bahawa cikgu di sekolah biasa tidak berfikir luar daripada kotak dan melakukan kerja dengan cincai. Untuk pengetahuan anda, Ameera belajar di sekolah swasta antarabangsa.

Perkara tersebut dalam masa yang sama mencetuskan perdebatan di media sosial. Ada yang menyokong apa yang disuarakan oleh Ameera dan dalam masa ada juga yang menentang. Jadi apa pendapat anda?

Sebelum ini, Ameera pernah mencetuskan kontroversi apabila membalas kenyataan di akaun Instagram dengan bahasa yang kurang baik disebabkan ada segelintir peminat yang memberikan komen negatif terhadap gambar yang di muat naik oleh kakaknya, Neelofa.

RUANG PENGIKLANAN

MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI

WUJUDKAN SUASANA ISLAMIC RUMAH ANDA DENGAN ALUNAN AZAN, ZIKIR DAN BACAAN AYAT ALQURAN. POST LAJU + GIFT PERCUMA IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI IKLAN TEKS DI SINI

2 respon:

mansor berkata...

do u know a teacher in Govt school has to teach a class of about 40 students and to do clerical works and many more.....the list seems unending, ...yet the best in this country comes from not an international school.....

Tanpa Nama berkata...

Tau tk sapa menteri pelajaran..... Brapa peruntukkan utk pelajaran....?
Jk tk tau....betul tuu.... Aq pon tk tau...tk kenal pon..... Mybe anjing berwajah manusia.