Pages - Menu

PENAFIAN

1. Laman blog pen buruk online™ merupakan laman blog peribadi yang tidak mewakili mana-mana pertubuhan, parti politik mahupun agensi yang berkaitan.

2. Dengan mengakses laman blog pen buruk online™, anda bersetuju untuk bertanggungjawab sepenuhnya di atas segala kesulitan dan kerosakan yang timbul akibat daripada laman blog ini.

3. Semua artikel yang dipaparkan di dalam blog pen buruk online™ merupakan pandangan individu. Anda dinasihatkan merujuk kepada pakar atau pihak berkaitan untuk mendapat kesahihan berita.

4. Anda dinasihatkan meninggalkan laman blog ini sekiranya anda mendapati isi kandungan mengganggu diri atau menyakitkan hati anda.

5. Anda bebas menyalin atau menggunakan kembali sebahagian atau sepenuhnya isi kandungan blog pen buruk online™ dengan SYARAT memberi sedikit penghormatan / kredit kepada pen buruk online™

6. Setelah anda menyalin atau berkongsi di mana-mana tempat sebahagian atau sepenuhnya laman blog pen buruk online™, tanggungjawab adalah di tangan anda secara mutlak. pen buruk online™ tidak akan dipertanggungjawabkan selepas daripada itu di atas segala kesulitan yang timbul.

7. Segala komen dan ulasan chating di dalam blog pen buruk online bukan merupakan tanggungjawab pemilik blog sebaliknya atas tanggungjawab pengirim.

8. PENAFIAN ini boleh berubah-ubah mengikut kesesuaian.

PBO™